dutch design weekIn oktober 2013 wordt alweer de twaalfde editie van de Dutch Design Week in Eindhoven gehouden. Dit evenement laat bezoekers de trends van tegenwoordig op het gebied van kunst en design zien en biedt unieke inzichten in de nabije toekomst. In de loop der jaren is de Dutch Design Week uitgegroeid tot een groot evenement met internationaal aanzien.

Ondanks de steeds verder stijgende aandacht voor het jaarlijkse evenement, blijft het leggen van contacten voor de deelnemers het belangrijkste doel van de organisatie. Deze organisatie streeft ernaar om niet zozeer cijfermatig te groeien, als wel kwalitatief. Dat wil men doen door ‘nog meer te inspireren, meer designprofessionals bij elkaar te brengen en Dutch design de buzz te geven die het verdient’, zo staat te lezen op de site.

Dit gebeurt jaarlijks allemaal op verschillende lokaties in de stad Eindhoven. Door de hele stad laten kunstenaars uit allerlei disciplines hun werken zien en leggen ze contacten in ‘het wereldje’. Het evenement wordt ieder jaar groter en had in 2012 liefst 200.000 bezoekers, een record.

Bekijk via onderstaande links een aantal PDF’s met terugblikken op de Dutch Design Week 2012:
http://www.ddw.nl/docs/DDW_PostVisual_2012.pdf
http://www.ddw.nl/docs/DDW_Tabloid_20SA.pdf
http://www.ddw.nl/docs/DDW_Tabloid_21SU.pdf
http://www.ddw.nl/docs/DDW_Tabloid_22MO.pdf
http://www.ddw.nl/docs/DDW_Tabloid_23TU.pdf
http://www.ddw.nl/DDW_Tabloid_24WE.pdf
http://www.ddw.nl/docs/DDW_Tabloid_25TH.pdf
http://www.ddw.nl/docs/DDW_Tabloid_26FR.pdf
http://www.ddw.nl/docs/DDW_Tabloid_27SA.pdf
http://www.ddw.nl/docs/DDW_Tabloid_28SU.pdf